Det er ikke alle der har den bredeste viden når det angår gulve og bordplader. Især ikke når man taler om specifikke detaljer som hvilken løsning der passer bedst til specifikke situationer. Har du en hund vil det f.eks. spille en rolle når du skal vælge det rette gulv. Butikker tager ofte let på dette område.

Hos Nørgaards Gulve ved vi hvad god kundeservice er og vi mener at alle kunder er forskellige hvorvidt det er erhvervskunder eller private. Dit gulv skal altid passe til dit behov. På den måde kan du virkeligt værdsætte dit valg.

Ønsker du rådgivning og vejledning i forhold til dine gulve eller bordplader? Finder du næppe en samarbejdspartner med større passion for emnet. med over 15 års erfaring i branchen kan vi uden tvivl hjælpe med at finde den helt rette løsning, skræddersyet lige til dit behov.

Opdateret viden

Hos Nørgaards Gulve holder vi os også regulært opdateret så du kan stole på at vores rådgivning er baseret på vores erfaring såvel som ny og opdateret metoder og teknikker. Kunde tilfredshed betyder alt for os. Så vi gør alt for at give jer de bedste muligheder inden for gulve og bordplader.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i vores service og rådgivning? Så ring til os på 2217 0091. Vi ser altid frem til at hjælpe en kunde.