Nørgaards Gulve er et veletableret gulvfirma med base i Aalborg. Virksomheden ejes og drives af Rasmus Nørgaard, som har over 15 års erfaring med gulvlægning og gulvbehandling. Rasmus valgte i sin tid at starte sit eget gulvfirma for at sikre, at kunderne fik den bedste kvalitet og den bedste løsning ud fra lige netop deres behov, og det er til stadighed formålet med Nørgaards Gulve.

Vores kompetente rådgivning sikrer dig de rigtige gulve

For os er det vigtigste, at du får den rigtige løsning, og det bruger vi den nødvendige tid på at sikre os, at du får. Der findes mange forskellige løsninger og materialer, når der skal udføres gulvarbejde, og derfor starter vi altid med at identificere, hvad dit konkrete behov er, hvorefter vi finder den bedste løsning til lige netop dette. På den måde får du en skræddersyet løsning ud fra dine ønsker og behov.

Skal du have slebet dit gulv, kommer vi for eksempel ud og foretager en slibeprøve, og skal du have lagt et helt nyt gulv, kommer vi ud med gulvprøver, så du kan se, hvordan de forskellige gulvtyper passer ind i lige netop dit hjem eller i dine lokaler.