Hos Nørgaards Gulve har vi over 15 års erfaring med behandling af gulve og bordplader af forskellige typer. Et af vores specialer er granitbordplader. Vi har hjulpet mange kunder med at give deres borde nyt liv med en grundig behandling. Vi har bl.a. hjulpet Alchemist med store løsninger inden for bordplader af granit og marmor.

Ekspert med fingeren på pulsen

Hos Nørgaards Gulve er vores passion at levere det bedst mulige resultat uanset om der et tale om gulve eller bordplader. Vi har altid fingeren på pulsen og opdatere konstant vores viden så vi kan levere den bedst service for vores kunder.

Rådgivning

Er du uden for din komfortzone og har brug for vores hjælp til at finde frem til den bedst beslutning for lige netop din situation kan du også altid gøre brug af vores rådgivning. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning grundet i 15 års erfaring. På den måde får de uden tvivl en løsning der passer til deres behov. Ydermere mener vi at det er god service.

Hør mere om marmor og granitbordplader

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for behandling af bordplade m.m. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2217 0091. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.