Om Nørgaards Gulve

Nørgaards Gulve er et veletableret gulvfirma med base i Aalborg. Virksomheden ejes og drives af Rasmus Nørgaard, som selv er uddannet gulvlægger. Rasmus valgte i sin tid at starte sit eget gulvfirma for at sikre, at kunderne fik den bedste kvalitet og den bedste løsning ud fra lige netop deres behov, og det er til stadighed formålet med Nørgaards Gulve.

Vores kompetente rådgivning sikrer dig de rigtige gulve

For os er det vigtigste, at du får den rigtige løsning, og det bruger vi den nødvendige tid på at sikre os, at du får. Der findes mange forskellige løsninger og materialer, når der skal udføres gulvarbejde, og derfor starter vi altid med at identificere, hvad dit konkrete behov er, hvorefter vi finder den bedste løsning til lige netop dette. På den måde får du en skræddersyet løsning ud fra dine ønsker og behov.

Skal du have slebet dit gulv, kommer vi for eksempel ud og foretager en slibeprøve, og skal du have lagt et helt nyt gulv, kommer vi ud med gulvprøver, så du kan se, hvordan de forskellige gulvtyper passer ind i lige netop dit hjem eller i dine lokaler.

Gulvfirma med over 10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og det betyder, at vi har den nødvendige og den rette erfaring, der skal til for at sikre, at du får den bedst mulige løsning. På trods af vores mangeårige erfaring bestræber vi os hele tiden på at udvikle os og holde os opdateret omkring nye produkter og teknikker, så du får det bedste resultat og den bedste oplevelse hos os.

5 gode grunde til at vælge Nørgaards Gulve

1. Vi bruger den nødvendige tid på rådgivning
2. Vi er et fleksibelt firma
3. Vi lægger stor vægt på kvalitet – både i vores arbejde og i de produkter, vi anvender
4. Dine forventninger bliver indfriet
5. Vi går ikke, får både du og vi er stolte over det færdige resultat

Kontakt os og bestil en besigtigelse af din opgave

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af opgaven, hvorefter vi udarbejder et tilbud på en fast kvadratmeterpris. Du skal bare ringe på telefon 22170091 eller skrive til e-mail rasmusaalborg@hotmail.com